Semestern....

...är slut för 3 veckor sen, så jag jobbar för "fullt". allvarligt talat så har det varit väldigt lugnt på jobbet, många verksamheter har stängt så man har inte stressat ihjäl sig precis.
I veckan har det varit lite mer pga att konst i det gröna är i helgen på Kronan området och då blir man ju drabbad av det.

Semestern har varit bra, midsommar var vi i Pajala sen  första veckan var jag med barnen till stugan utanför Happis, barnen ville bara sova i husvagnen så det gjorde vi, till helgen kom Linda upp och for hem på söndag igen, vi kom hem på tisdagen, sen for Carro till Halmstad på torsdagen, läs hennes
blogg så ser ni... Vi andra for till Pajala på marknadshelg på fredagen, sen hem till Luleå på söndag...
Sista veckans onsdag for jag och Filippa till Happis och hämtade husvagnen och drog den till Frevisörens Camping & Havsbad för en campinghelg, Linda började sin semester på fredagen och kom upp med bussen, det var en underbar helg, bra väder och trevliga camping grannar.

Nu är som sagt semestern slut, men den har varit underbar, vädret har varit bra, och det fortsätter vara bra, varmt och skönt...
Nä, nu är det dags att samla krafter inför helgen...

/Richard