Men vad fan...

...händer egentligen, dagarna bara kryper fram på jobbet, kvällarna däremot bara springer iväg, hinner bara hem så ska man sova och sen upp och jobba igen...

Iofs kanske man har sig själv att skylla, i måndags hade vi styrelsemöte med LO-facken och kom hem vid 19.00 på kvällen och ikväll har vi styrelsemöte på sektionen så det blir väl ett kvällspass till.

Hemma händer det grejer, mer ids jag inte säga just nu... hehe...

Filippa stackarn är sjuk igen, fick feber i tisdags på dagis men är frisk nu, hon ska till tandläkarn idag på sin första koll...

Carro har rantat fram och tillbaks mellan sin mamma och oss, hon ska till g-vare i helgen och passa på att ta ett besök till Jukkas och ishotellet oxå så vi har bytt lite dagar jag och hennes mamma.

Imorgon kommer den efterlängtade lönen, då blir det till att byta bränslefilter på Mondeon och lite annat i seviceväg, känner mig inte alls laddad men man måste ju....

På lördag tänkte vi ta en dagstur nånstans... det finns 2 saker som lockar, hoppas bara vi hinner med bägge...

/Richard

Söndag...

...och snart är det en sur måndag igen...

Resan till Skellefteå gick bra, projektet verkar vara riktigt intressant och lärorikt.
Jag tog med mig mitt Playstation 2 med NHL 07 och Grand Turismo 4 så vi hade fullt upp på kvällarna :-)

Filippa har dunkat huvudet i vardagsrumsbordet här hemma, det gjorde tydligen rätt ont och blödde en del, men nu är det bara en liten prick där.

Carro har varit till oss nu i helgen, Hon, hennes mamma och mammas kille ska till Jukkas och glo på snöhotellet så vi bytte helt enkelt helg.

Snart ska vi till Farmor och äta, hon ville bjuda på mat och då passar man på...

Lindas rygg är i sämre skick än min verkar det som, hoppas det går över för henne...

Nu e det dags att fylla buken.

/Richard

Då, nu och sen...

Som vanligt var det ett tag sen jag skrev nåt här, men jag har varit väldigt slut rent psykiskt, som ni kanske vet så jobbar jag som handläggare på ett fackförbund och en av mina arbetsuppgifter är att ha hand om medlemsavgifter och svara på frågor i telefon om bl.a medlemskapet.

Jag blir förvånad när människor ringer in och frågar varför avgiften har höjts, har alla sovit i ett halvår, varit på en annan planet eller suttit i isoleringscell?
Inför valet så var alliansen väldigt tydliga på vilka förändringar dom ville genomföra i a-kassan, bla höjd egenfinansiering och sänkta ersättnigar, från fackligt håll var vi ute och informerade och protesterade mot detta, det vi fick höra var att vi skulle prata om vår egen politik istället, inte säga vad alliansen ville göra, nu gick ju valet som så att de 4:as gäng med Fredrik i spetsen fick 4 stolar mer i regeringssalen, det betyder ju att det är inga som helst problem för dom att genomföra allt vad dom sa, bl. a höjd avgift till a-kassan.

Annars då?

Jo, förra helgen var jag till Stockholm, riksdagen, och sen for vi till Helsingfosr med Silja Line, mycket trevlig resa, framför allt så fick man vila huvudet efter 2 veckors telefonterror (se ovan).

Under veckan har jag annars hunnit bli ett år äldre, fått massor med fina presenter, sovit otroligt mycket, varit på styrelsemöte på LO, jobbat på dagarna och umgåtts med min underbara familj! :-)

Till helgen blir det nog till att åka lite skridskor och sånt med barnen och på söndag ska vi på Oscars ett-årskalas.

På Måndag ska jag till Skellefteå i 3 dagar, ska medverka i ett EU-projekt om mångfald och utveckling i städbranschen.

Jag fick en inbjudan till ett fika med vår blivande partiledare på Onsdag, hoppas jag hinner hem från Ske-å så man inte missar det...

Nä, nu var fikastunden över, tillbaks ner i pappren på skrivbordet...

/Richard