helg igen...

...det e det snart dags för.
sitter här på jobbet och attesterar fakturor, inte så lätt när det e första gången, medans snön sakta faller ner utanför fönstret.

Efter jobbet ska vi åka till Piteå och hälsa på barnens farmor, hon höftledsopererades i tisdags, men allt har gått bra och hon kan säkert hoppa hopprep snart.

Filippa var på 4-års koll i onsdags, allt var braq och hon kunde verkligen fokusera på det hon skulle göra där! kanonbra helt enkelt!!!

Carro började i Luleå Cheer & Dance igår, snacka om att hon var glad efter första träningen, men det såg faktiskt rätt kul ut tycker jag.

Nu ska jag röra mig utåt och kolla hur mitt område ser ut. Sen e det full fart mot helgen som gäller!

Ta hand om varandra
/Richard

Helg...

...det e det snart, har börjat packa ihop på arbetet lite smått innan jag går hem.
Det har varit en bra vecka på jobbet, det har flytit på bra... I onsdags till torsdags var vi på studiebesök i Skellefteå med jobbet, fick en rundtur på Skelleftekraft arena och var upp på taket där, förbannade mig själv att jag inte hade med mig en Luleå hockeyflagga att hissa upp, det hade varit en grej det :-)

Linda har varit i Skellefteå på kurs Onsdag till Fredag och är påväg hemåt nu, skönt att få träffa henne igen fast det bara är två nätter vi har varit ifrån varandra...

Nu e det helg och imorgon e det kvartersfest...

/Richard

Ojojoj...

...det är visst 5månader och 2 veckor sen jag skrev här sist, tiden går fort...

Vad har hänt sen sist då?

-Jag är lika korthårig ännu, så inget nytt där...

-Jag har börjat jobba på HSB

-Jag har slutat jobba på HSB

-Jag har börjat en anställning på Tekniska Förvaltningen på Luleå Kommun

-Mina barn har fyllt 4 respektive 8 år

-Jag har blivit av med 17 års sjukdom, nu finns det inga Fordar i min ägo nå mer, istället en -86:as Golf och en -04:as SAAB 9-5 Vector

Sen så är det såklart massor med mera, men jag ids inte skriva det nu...

Ha det...
/Richard